Loading...

Részvételi Pont lennék

A részvételi költségvetésben személyesen is lehet ötletet leadni és szavazni. Erre elsősorban a Részvételi Pontokon van lehetőség. 

Részvételi Pont lehet a kerületben működő civil szervezetek irodája, közösségi terek, vendéglátóegységek vagy üzletek, akik vállalják, hogy nyitvatartási időben fogadják az érdeklődőket és szükség esetén segítséget nyújtanak az ötletbeadáshoz és később a szavazáshoz. 

Ha ilyen teret működtetsz, fontos neked a részvétel és jó dolognak tartod, hogy a kerület költségvetésének egy részéről a helyi lakosok döntsenek, akkor legyen a te helyed is Részvételi Pont! 

Ezeken a helyszíneken tájékoztató anyagokat, plakátot és ötletbeadó dobozt helyez ki az önkormányzat, a Közösségi Részvételi Iroda pedig vállalja a munkatársak rövid felkészítését és a részvételi költségvetés folyamatának bemutatását, hogy ezeken a helyeken az érdeklődő lakosok megfelelő segítséget kapjanak. 

A csatlakozó helyszínek felkerülnek a Részvételi Pontokat jelölő térképre, amit rendszeresen megosztunk az önkormányzat felületein.

A Részvételi Pontoktól azt kérjük, hogy ők maguk is vegyenek részt a részvételi költségvetés hírének terjesztésében, és saját közösségük tagjait is buzdítsák részvételre. 

Legyél csapatoddal Részvételi Pont, és segítsetek abban, hogy a részvételi költségvetés minél több józsefvárosi lakóhoz eljusson!

Ha Részvételi Pont szeretnél lenni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Közösségi Részvételi Irodával  a reszvetel@jozsefvaros.hu email címen.

To top