Loading...

Ötletelő műhelyt tartanék

Szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani az ötletbeadás iránt érdeklődő józsefvárosiaknak a találkozásra és ötletelésre, ezért arra buzdítjuk a kerületi szervezeteket, informális csoportokat, közösségi tereket és szomszédságokat, hogy csatlakozzanak a részvételi költségvetéshez és szervezzenek saját ötletelő műhelyt! 

  • Állandóan szóba kerül köztetek egy kihasználatlan zöldfelület a környéken?
  • Egy kutyafuttatóba jártok, de nem tudtok megegyezni, hogy árnyékolóra vagy itatóra lenne nagyobb szükség?
  • A játszóteretek fejlesztésére már látványtervek is vannak a fejetekben?
  • Pontosan tudjátok, hogy milyen innovatív fejlesztés hiányzik a kerületből, de eddig nem tudtátok kinek mondjátok? 

A részvételi költségvetés folyamata lehetőséget ad arra, hogy ne csak beszélgessetek ezekről a dolgokról,  de a kerületi lakosok szavazatainak segítségével meg is valósuljanak. Ehhez nem kell más, mint teret és időt találni az ötletek kidolgozásra, majd leadni az ötleteket! 

Az ötletbeadás szakaszában február 1 és március 20 között a Közösségi Részvételi Iroda három ötletelő műhelyt rendez meg. Ha a ti közösségetek is szeretne saját ötletelő műhelyt tartani, ehhez tájékoztató anyagokat, ötletbeadó lapokat és ötletbeadó dobozt biztosítunk, illetve igény esetén a hirdetésben is segítünk.

A szervezésben közreműködést nem tudunk vállalni, de a szükséges anyagok biztosításán felül szívesen segítjük a szervezőket egy előzetes felkészítő beszélgetéssel. 

Ha ötletelő műhelyt szerveznél és ebben kérnéd a segítségünket, vedd fel a kapcsolatot a Közösségi Részvételi Irodával a reszvetel@jozsefvaros.hu email címen vagy a +36 1/459-2139 telefonszámon. 

Jó ötletelést!

Figyelmedbe ajánljuk:

Részvételi Pont lennék
Terjesztem a részvételi költségvetés hírét
Munkacsoport tagnak jelentkezem
Önkéntesnek jelentkezem
To top