Loading...

Sok feladat, sok kérdés, sok öröm: önkénteseinkkel találkoztunk a részvételi költségvetés indulása előtt

2023. december 14-én önkéntestalálkozót tartott a Közösségi Részvételi Iroda, az összejövetel apropóját a hamarosan induló részvételi költségvetés adta.

A 2024-ben már 180 millió forintos költségkerettel rendelkező részvételi költségvetés január elsejei indulását követően számos feladatban számítunk önkénteseink segítségére, egészen a folyamat április 20-i zárásáig.

A találkozóra több, már nagy gyakorlattal rendelkező önkéntes is érkezett, míg voltak olyanok is, akiknek ezek lesznek az első feladatai önkéntesként.

Iváncsik Fanni, a Közösségi Részvételi Iroda munkatársa egy rövid okostelefonos kvíz segítségével a részvételi költségvetéssel és a részvételi irodával kapcsolatos legalapvetőbb tudnivalókat segített áttekinteni, majd Aradi Fanni, a program koordinátora részletesen is beszélt a folyamat legfontosabb állomásairól és az azokban vállalható feladatokról.

Jövendőbeli önkénteseinkkel nemcsak azt tekintettük át, milyen felületeken tájékoztat az önkormányzat, milyen eseményeket szervez az ötletbeadás népszerűsítésére vagy a szavazás ösztönzésére, de az ötletek szűrésének folyamatát is átbeszéltük. Szó volt egyebek mellett a munkacsoportok felelősségéről vagy a záróesemény – egyúttal az utolsó napok hajrájának – jelentőségéről is.

Ezeken az alkalmakon önkénteseink szabadidejük és érdeklődésük szerint különféle feladatokat tudnak majd ellátni, amelyekhez a Közösségi Részvételi Iroda munkatársai külön felkészítést és eszközöket is biztosítanak. 

Egy biztos: az önkéntes munka, ahogy ígértük, garantáltan izgalmas és változatos lesz, a közösség erős, a feladat pedig nemes. Köszönjük minden vendégünk lelkes részvételét a találkozón! Hamarosan kezdjük a közös munkát! 

Kövesd te is a munkánkat, iratkozz fel a részvételi hírlevélre, hogy minden fontos eseményről biztosan és időben értesülj. Ha pedig önkéntesként segítenél, írj emailt a reszvetel@jozsefvaros.hu címre. Várunk szeretettel!

Figyelmedbe ajánljuk:

Mutatjuk a 2024-es részvételi költségvetés nyertes ötleteit – Idén 180 millió forint sorsáról döntöttek a józsefvárosiak
Én részvételi költségvetésem! – a záróesemény programja
Adj egy ötöst a piknikeken, vagy a záróeseményen!
Április 20-ig tudsz a szerinted legjobb ötletekre szavazni a részvételi költségvetésben – 180 millió forint sorsáról döntünk!
To top