Loading...

Elindult az első Józsefvárosi Részvételi Költségvetés szavazása!

Egészen július 24-ig szavazhatnak Józsefváros 16 évesnél idősebb lakói arra a 33 ötletre, amelyek a beadott ötletek közül felkerültek Józsefváros első részvételi költségvetésének szavazólapjára. A folyamatban a kerületet 3 körzetre osztottuk: mindhárom körzetből 11-11 ötlet szerepel a szavazólapon. Így összesen 120 – körzetenként 40-40 – millió forint elköltéséről dönthetnek a helyiek közösen.

Az ötleteket megtekinteni, regisztrációt követően pedig szavazni ezen az oldalon tudnak, személyesen pedig kerületszerte standjainknál és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalban is (Baross u. 63-67.). Mindenkinek 4 szavazata van, ebből kettőt a saját körzetében használhat fel, egyet-egyet pedig a másik két körzetben oszthat ki.

A részvételi költségvetés akkor sikeres, ha a lehető legtöbb ember vesz benne részt. Kampányolj a neked tetsző ötlet mellett, érd el ismerőseidet, hívd fel a figyelmet a problémára és megoldási javaslatodra. Erre alkalmas a közösségi média, a személyes megkeresés, de elhelyezhetsz akár a részvételi költségvetés logójával ellátott plakátokat is a helyszín közelében például közösségi terek, támogató üzletek, kávézók kirakatában, ha erről egyeztetsz velünk!

Ha kérdésed van a részvételi költségvetéssel kapcsolatban, írj nekünk a reszvetel@jozsefvaros.hu email címen, vagy keress minket a +36/1 459 2139-es telefonszámon!

Eseményeinkről, tevékenységeinkről a Közösségi Részvételi Iroda Facebook oldalán tájékozódhatsz.

Figyelmedbe ajánljuk:

Te dönts, indul a szavazás!
Hogyan kerültek szavazólapra az ötletek?
Lezárult az ötletek gyűjtése a 2023-as Józsefvárosi Részvételi Költségvetéshez
Indul a 2023-as józsefvárosi részvételi költségvetés!
To top