Loading...

Új játék a Tisztes utcai Pom-pom játszótéren – Szavazz te is!

Egyeztetés kezdete: 2020. november 12.

Egyeztetés vége: 2020. november 30.

Kapcsolat:

Közösségi Részvételi Iroda
1082 Budapest, Baross u. 63-67.
Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.
1084 Budapest, Őr utca 8.

A Százados negyedben, a Tisztes utca és a Törökbecs utca sarkán található Pom-pom játszótéren új játék elhelyezését tervezi a Józsefvárosi Önkormányzat. Az új játékról, ami a régi babaház helyére kerül, a játszótér használói online szavazással dönthetnek.

Kérjük, amennyiben rendszeresen használja a játszóteret, szavazzon az ide kattintva elérhető online űrlap segítségével! Válassza a lehetőségek közül azt, amelyik Ön szerint leginkább szolgálná a gyerekek örömét. A megszavazott új játék várhatóan 2021 tavaszán kerül kihelyezésre. A szavazás 2020. november 22-én éjfélig tart.

A szavazás célja, hogy a 7 lehetőség közül a játszóteret rendszeresen használók döntsék el, melyik illik leginkább a többi játék mellé, melyik a legalkalmasabb arra, hogy minél változatosabb játékokkal játszhassanak a gyerekek. A választási lehetőségek között szerepel, hogy a korábbiakhoz hasonlóan babaház kerüljön a most üresen álló területre, de amennyiben a közösség úgy dönt, üresen is maradhat a terület. Ebben az esetben nagyobb terület marad a gyerekeknek szabad játékhoz, szaladgáláshoz, labdázáshoz.

Kérjük, hogy ajánlja és ossza meg a szavazó űrlapot a játszóteret használó ismerőseivel! Az űrlap itt elérhető: https://bit.ly/jatszoterszavazas

Mellékletek:

Tisztes játszótér szavazás összefoglaló 184 KB
A Józsefvárosi Önkormányzat a Pom-pom játszótéren új játék elhelyezését tervezi. Az új játékról a játszótér használói online szavazással dönthetnek.

Hogyan vehetsz részt?

Szavazz 2020. november 22-ig!

A társadalmi egyeztetés lépései:

 
Szavazás
2020. november 12. - 2020. november 22.
befejezve

 
Szavazás eredménye
2020. november 30.
befejezve

 
Játék kihelyezése
2020. december 31.
befejezve

To top