Loading...

„Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetés 2022 – Jelölj te is!

Egyeztetés kezdete: 2022. június 2.

Egyeztetés vége: 2022. június 15.

További információ:

https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2022/07/semmelweis-napi-dijatado/

Kapcsolat:

Humánkapcsolati Iroda
1082 Budapest, Baross utca 63-67.

Tisztelt kerületi lakosok!

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete 40/2020. (VII.16.) számon rendeletet alkotott a Józsefvárosban adományozható kitüntetésekről (továbbiakban Rendelet).

A Rendelet szerint „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetés adományozható annak a magánszemélynek és szakmai közösségnek, aki Józsefvárosban egészségügyi szakterületen kiemelkedő szakmai munkát végzett. A kitüntető díj adományozását a kerületben működő egészségügyi intézmények vezetői, továbbá a háziorvosok és munkatársaik esetében bármely józsefvárosi lakos a kerületi lapban történő előzetes felhívás alapján kezdeményezhetik.

Az egészségügyi dolgozók ünnepe a Semmelweis Nap, melyen Semmelweis Ignácra, a magyar orvostudomány legnagyobb nemzetközi tekintélyű orvosának munkásságára, születésének évfordulójára emlékezünk, kifejezve ezzel a társadalom megbecsülését az egészségügyi dolgozók által teremtett értékek iránt. Józsefvárosban a 2022. évben is megrendezésre kerül a Semmelweis Nap, melyen átadásra kerülnek a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetések.

Az ajánlásoknak tartalmazni kell a javasolt személy nevét, beosztását, a rendelő címét, továbbá a javaslattevő személy elérhetőségét.

Saját maga vagy közeli hozzátartozója részére kitüntetés adományozása nem indítványozható.

A kezdeményezéseket az reszvetel@jozsefvaros.hu email-címre lehet eljuttatni 2022. június 15-én éjfélig.

„Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetés adományozható annak a magánszemélynek és szakmai közösségnek, aki Józsefvárosban egészségügyi szakterületen kiemelkedő szakmai munkát végzett.

Hogyan vehetsz részt?

Véleményed írásban várjuk!
reszvetel@jozsefvaros.hu

A társadalmi egyeztetés lépései:

 
Jelölések
2022. június 2. - 2022. június 15.
befejezve

 
Kitüntetések átadása
2022. július 1.
befejezve

To top