Loading...

Zebra létesítése az Elnök utcában a közért és a troli megálló, templom között

Megvalósítás helyszíne
Elnök utcában Szenes Iván téri troli megálló és a közért között zebra létesítése
Milyen problémára jelent megoldást?

Kivédené az ezen a ponton gyakori baleseteket, megoldaná a népszerű trolimegállóba tartók, onnan érkezők problémamentes átkelését , az orvosi egyetemisták közlekedését ami nagyon gyakori a közérthez, az itt lakók átjárását a térre, a templomba járók zavartalan átkelését a templom bejáratához . A Heim Pál kórházból erre közlekedők sem mennek el a Bláthy zebráig hanem átkelnek , ezen is segítene ez a zebra .

Ötlet leírása

Elnök utcában nagyon megnövekedett az autóforgalom, nehéz átkelni. A legnagyobb gyalogos forgalom a a téren lévő troli megálló és az élelmiszer üzlet között van. A nagy forgalom miatt nagyon nehéz és balesetveszélyes átkelni , régóta téma ide egy zebra létesítése. Az orvosi egyetem kollégiumának lakói, Heim Pál kórházból vásárolni kijövők, a trolival indulók és érkezők, kutyafuttatóba menők, a templomba érkezők leggyakrabban itt mennek át . Sok baleset kivédhető lenne így , az egészség és életvédelménél fontosabb nincsen .


"Bevásárlólista"

Zebra létesítésében az önkormányzatnak nagy tapasztalata van, elgondolásunk szerint egy egyszerű olcsóbb zebra megfelelő ide.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és nem javasolta szavazólapra. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top