Loading...

Új játszóteret a Népszínház negyedi gyereknek!

Megvalósítás helyszíne
II. János Pál pápa tér
Milyen problémára jelent megoldást?

Minden játszótér megújult a VIII kerületben, igazságtalan hogy az egytelen Népszínház negyedi játszótér maradt ki ebből a programból.

Ötlet leírása

Tavaly a „Kutyások” győztek, idén most jöjjenek az itt élő gyerekek! Az elmúlt időszakban Józsefváros valamennyi játszótere megújult, kivéve a II. János Pál pápa téri. A problémát sürgősen orvosolni lenne szükséges, mert csak állagmegőrzés történik a téren, de az idő már eljárt játékok felett. Az elmúlt időszakban hinták, rugós hintalovak, padok mentek tökre, amik nem kerültek pótlásra. A homokozók szegélyei hiányosak, a gumilapok felpúposodtak, a kerítés több helyen szakadt, a fű kikopott. Hosszú évek óta egy darab mászóvár került lecserélésre, de most már új hintákra, padokra is szükség lenne. A cserén kívül rengeted hely rendelkezésre áll trambulinok, hintaágyak, mászóvárak, libikókát és egy új tanuló Kresz pálya kialakítására is.


"Bevásárlólista"

Libikókák Hinta, hinta ágy Padok Csúszdák KRESZ Pálya Trambulin Kötélmászóvár

Társadalmi részvétel

Egyértelműen, minden helyi szülő támogatná.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és annak magas megvalósítási költsége miatt nem javasolta szavazólapra. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top