Loading...

Telefonfülke piszoár

Megvalósítás helyszíne
Használaton kívüli telefonfülkék - Körút + Csarnok negyed
Milyen problémára jelent megoldást?

Higiénia. Köztéri szükségletek megoldása.

Ötlet leírása

A telefonfülkébe férfi piszoár + kéztisztító felszerelése a csatornalefolyó közelébe. Mellé vandál-biztos kuka felszerelése.


"Bevásárlólista"

Telefonfülke oldalára sötétítő, piszoár.
WC feltűnő felfestés.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

A részvételi költségvetés keretébe talán egy fülke átalakítása férhet bele. Javasoljuk a körzet munkacsoportjának, hogy konkrét helyszínt jelöljön ki és a "Nyilvános wc-k létrehozása és üzemeltetése" című ötlettel együtt vizsgálja.
A körzet munkacsoport döntése:
A körzet munkacsoportjának szűrési folyamata során elsőként párokban dolgozták fel az ötleteket és tartalmuk alapján a következő 4 szempontra egy 1-től 5-ig terjedő skálán adtak pontot: megvalósítható, szükséges, hozzáférhető, szemléletformáló. A tagok által adott pontszámokat összeadtuk és így kialakult a körzetbe tartozó ötletek súlyozott listája. Az ötlet értékelésékor új szempontként merült fel, hogy a telefonfülkék üzemeltetése jogszabályi előírás, megszüntetésük lehetősége bizonytalan, ezért ezen a listán az ötlet alacsonyabb pontszámot kapott, a munkacsoport nem javasolta azt szavazólapra. A szűrési folyamatról bővebben itt olvashat: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/?mod=posts&93359a21=36

To top