Loading...

Tehetséggondozás rászorulóknak

Megvalósítás helyszíne
Nem kötődik konkrét helyszínhez.
Milyen problémára jelent megoldást?

Nem kallódnak el a rászoruló emberek.

Ötlet leírása

Klubhelyiség kialakítása üres önkormányzati helyiségben, vagy meglévő önkormányzati helyiségben. Állandó helyiség! Célcsoport: minden olyan ember, aki nem ért különösebben a karrierépítéshez, nem ismer szakembereket a témában, nem ismeri ezen szakemberek szakterületeit, így nem tudott eddig segítséget kapni ezen szakemberektől. Kortól, nemtől független foglalkozások. Foglalkozások a tehetség s szorgalom kibontakoztatására alapoznak, s olyan szakemberekre van szükség, akik szociálisan megfelelően érzékenyek: türelmes, nyugodt légkör megteremtése az eszköz, amivel akár képzőművészeti alkotásokat, mint kifejezési eszköz, akár stabil karriert tudnak építeni célként a rendszeres foglalkozásokon. Foglalkozások: fejlesztő rajz, fejlesztő zene s egyéb művészeti s nem művészeti elemek ötvözése, akár fejlett matematikai s logikai készségek fejlesztése. Időnként bevezetés az üzleti életbe tanfolyam indítása intézményen belül: a stabil életút céljához a megfelelő önmenedzseléshez szükséges eszköz!


"Bevásárlólista"

Szakemberek: Coach. Tanácsadás a megakadáskor. Elindítja életútjára. Klubhelység. Alkotások kihelyezve a térben, színpad. Akadálymentesítés!

Társadalmi részvétel

Önkéntes segítők.

Hivatal visszajelzése:

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és nem javasolta szavazólapra, mert a javasolt tér koncepciója kidolgozatlan ahhoz, hogy a megfelelő források biztosításáról dönteni lehessen. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top