Loading...

Szerdahelyi utca járda rendbetétele, normális közvilágítás telepítése

Megvalósítás helyszíne
Szerdahelyi utca, 2. körze
Milyen problémára jelent megoldást?

A fák tovább élnének, az emberek normálisan tudnának közlekedni, hogy a járda is normális lenne, valamint este is világosabb lenne az utca.

Ötlet leírása

A Szerdahelyi utca egy nagyon szép fás, bár fővárosi tulajdonú utca. A járdaszakasz a forgalomhoz képest katasztrofális, az ott lévő fák életterei néhol a nullához közelítenek, annyira körbe vannak már aszfaltozva. Ezen kellene változtatni, hogy a régi járdaaszfaltot és az alatta lévő rétegeket fel kellene szedni és olyan járdát telepíteni, amelyik fabarát is egyben. Hogy sokáig ilyen szép, fás, hűvös utca legyen.

Továbbá a fák között lévő lámpák nem világítják be rendesen a járdákat. A fák lombkoronáinak a csonkítását kifejezetten ellenzem! Hanem olyan közvilágítást kellene létesíteni, ami vagy a Bauer Sándor utcában, vagy a Teleki tér 6-7 szám falain találhatóak. Így máris egy kicsit bizalomgerjesztőbb lenne errefelé közlekedni a mostani esti időszakokhoz képest.


"Bevásárlólista"

Lámpák, térkő, térkövezéshez szükséges anyagok, stb.

Társadalmi részvétel

Ha megszavazzák.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

Az utca járdaszakaszainak rendezése és a közvilágítás javítása is tervezve van a negyedet érintő forgalomcsillapítási tervben, de a komplex járdafelújítás lehetőségét vizsgálhatja a munkacsoport.

To top