Loading...

Parkolásgátlás Fradi meccsek idejére (is)

Megvalósítás helyszíne
Tisztviselőtelep
Milyen problémára jelent megoldást?

A kerületi lakosok tudnának parkolni és nem szidnák a tilosban parkolókat. Valamint a zöld sem kopna ki a sok autó miatt.

Ötlet leírása

FTC focimeccskor a környéken egyszerűen lehetetlen a kerületi lakosoknak parkolni, mert a meccsre érkező szurkolók a parkolóhelyekre, a kocsibeállókba, a járda és az úttest közötti zöld területe és még ki tudja hová parkolnak le a kerületi lakosok életét megkeserítve.


"Bevásárlólista"

Parkolásgátlók, több közterületes járőrözés, a 0-24-ben hívható ingyenes közterületi bejelentő telefonszám ismertetése a környéken.

Társadalmi részvétel

Ha felhívják hasonló esetben a köztereseket.

Hivatkozás
Hivatal visszajelzése:

Az ötletet csak úgy tudjuk befogadni, hogy a munkacsoport csak az időszakosan itt parkoló autósok figyelmét felhívó kampány indítását, és a közterület-felügyelet rendszeres ellenőrzésének lehetőségét vizsgálja. A terület kiterjedése, a parkolásra szolgáló zöldsávok karbantartási feladatai, és tulajdonviszonyai miatt az állandó parkolásgátló rendszer kiépítése nem tervezhető. Amennyiben szabálysértést tapasztal, kérjük tegyen bejelentést a közterület-felügyelet 24 órában hívható ingyenes zöld számán: 06(80) 204-618

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és nem javasolta szavazólapra. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top