Loading...
Megvalósítás helyszíne
Teleki téri kutya futtató bövitése és megosztása
Milyen problémára jelent megoldást?

A kutya futtató tulterhelt, a nagy közpointi részt sokszor csak egy ember használja egy többnyire nehezen kezelhető kutyával. Ha ott egy nagyobb és egy kisebb rész lenne kevesebb lenne a konfliktus,és jobb a hely kihasználás.

Ötlet leírása

A kerités meletti zöld sávbra helyezni a kerités elemeit igy a futtató körül belül 2 méterrel szélesebb benne, és a beléptetóő zsilipkapunál elválasztani a nagyobbik futtatót egy kisebbik részre. Ezzel megoldodna az a probléma ha csak egy ember használja orákig akkor más nem tud bemenni.Továbbiakban, esetleg fákat szeretnénk mive semmi árnyék nincs.


"Bevásárlólista"

Sajnos nem mártük le hány méter kell uj kerités elemekből.Oldalkapu van mert ott jönnek be fertötleniteni, tehát az is megoldott.

Társadalmi részvétel

A gyakorlati kivitelezés szakember feladata.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

A Teleki téri nagy futtató mellett közvetlenül megtalálható egy kisebb méretű futtató, melynek megközelítése a nagy futtatón keresztül, és azt kikerülve is lehetséges. 2021-ben zajlott igényfelmérés a futtató fejlesztésére vonatkozóan, ekkor született szakmai döntés arról, hogy a futtató kettéválasztása nem támogatott, mert kevés az ilyen nagy alapterületű futtató a kerületben: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2021/09/lezarult-az-igenyfelmeres-elindul-a-teleki-teri-nagy-kutyafuttato-fejlesztese/
A körzet munkacsoportja a terület bővítésére, és fásítására vonatkozó javaslatot vizsgálhatja.

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és nem javasolta szavazólapra. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top