Loading...

Használható Mindszenty teret

Megvalósítás helyszíne
Mindszenty tér
Milyen problémára jelent megoldást?

A Mindszenty téren megszüntették pár éve az egyik padot, a másikat pedig háttámla nélkülire cserélték, ami miatt már nem lehet pihenésre, olvasásra használni. A szabályozatlan parkolás miatt gyakran nem lehet gyalogosan közlekedni a beton részen az autók miatt.

Ötlet leírása

Bővüljön a tér az épületek felé eső betonplacc irányába, ezzel egyidőben a rendezzék és szabályozzák a parkolást, hiszen manapság gyakran nem lehet közlekedni az autóktól.

A parkban lévő padot cseréljék le háttámlásra, hogy nyugodtan lehessen itt pihenni, olvasni. A József utca felé eső zöld fűre pedig helyezzenek ki egymás felé forduló padokat asztallal, hogy lehessen beszélgetni.

A parkba vezető lépcsőket alakítsák rámpára, hogy akadálymentes legyen, a bejáratok fölött pedig fusson rózsalugas, hogy igazán csalogató legyen ez a pihenősziget.


"Bevásárlólista"

Háttámlás padok, kültéri asztal, rózsalugas, festék a parkolók felfestéséhez.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

Az ötletet csak a jelenlegi parkra vonatkozóan tudjuk befogadni. A park körüli terület a rendőrség épületéhez tartozik, amely az ott található garázssor miatt autóforgalmat bonyolít. Amennyiben szabálytalan parkolást tapasztal, kérjük tegyen bejelentést a Józsefvárosi Közterület-felügyelet 24 órás ingyenes zöld számán: 06(80) 204-618

Az ötletet a lakossági munkacsoport vizsgálta és nem javasolta szavazólapra. A szakmai szűrésen átjutó ötletek az itt olvasható folyamaton mentek végig, míg eldőlt, hogy a 2023-as részvételi költségvetésben szavazólapra kerülnek-e.

To top