Loading...
Megvalósítás helyszíne
Teleki tér - park
Milyen problémára jelent megoldást?

Nyugodtan lehetne használni a parkot.

Ötlet leírása

Olyan kapuk felszerelése, mely meggátolja, hogy biciklivel, rollellal…stb. be lehessen hajtani. Biciklivel a járdán sem mehetnének, de a parkban még járdák sincsenek. Behajtanak a kismamák közé bármikor, a kapukat nyitva hagyják, szaladgáljon csak a gyerek az útra. Varga Márta


"Bevásárlólista"

pl. fémszerkezetű terelőre amilyet a temetőhöz is szereltek a járdára, az ugyan nem gátolja meg a bejutást, de megnehezíti, lehet akkor mégis az utat választanák vagy olyan forgó beléptetőre mint az üzletekben, mellette pedig a babkocsit át lehet tolni ahogyan a bevásárló kocsikat is.

Társadalmi részvétel

szerelés, anyagok felajánlása

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

Az ötletben javasolt forgalomlassító szerkezet akadályozná a kerekesszékkel közlekedők parkhasználatát is, valamint kérdéses, hogy az összes bejárathoz telepíthető-e úgy, hogy ne akadályozza a park esti zárását, ezért az ötlet megvalósítását szakmailag nem támogatjuk. A parkon kerékpárral áthajtani tilos, ennek betartását egy nyitvatartási időben szolgálatott ellátó parkőr biztosítja. Megtesszük a szükséges jelzést az üzemeltető Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. irányába, hogy munkatársaik az ötletbeadó által kifogásolt problémára jobban figyeljenek oda, és elhelyezünk figyelmeztető táblát a park bejárataihoz, amely a kerékpárról leszállásra kéri az ezzel közlekedőket.

To top