Loading...

Baleset mentes, oviba járás! Fedett megállóhely, emberhez méltót!

Megvalósítás helyszíne
Dankó ut 31 számú ovodához kötődik, Magdolna - Dankó utca sarok közé zebra, Mátyás tér 99-es buszmegálló fedett legyen
Milyen problémára jelent megoldást?

A ZEBRA BALESETVESZÉLYT HÁRÍTANA EL! Reggel siet mindenki és bizony nagyon figyelmetlenek a sofőrök a gyalogosokkal szembe!

A Buszemgállóban pedig egyszerűen fontos a fedett hely lázadnak az emberek erről a lemez, semmit érő levegőben lógó lemezketől.

Ötlet leírása

  1. Dankó utcai Ovodába jártak a gyerekeim 30 éve, azóta nagyon sok szülő és gyerek rémes reggeleik van és volt az egyik oldalról a másikra átjutni az autósforgalom miatt. Ugyanis a Magdolna és Dankó utca sarkon igen elkellene egy ZEBRA! Baleset megelőzésre is felhívná az álmos sofőrök figyelmét!

  2. Mátyás téri 99-es Buszmegálló lehetne fedett ha nem is üveges, de emberibb, mert ami ott van egyenlő a 0-val ázik, fázik az ember fia a semmitérő lemezgombok alatt. Sok iskolás és munkás ember bosszankodik télen-nyáron ez miatt.


"Bevásárlólista"

Festék!

Társadalmi részvétel

Megállnak az emberek, nem zavarják a munkálatokat.

Helyszín
Hivatal visszajelzése:

A Magdolna negyedet érintő forgalomcsillapítási tervben az ötletbeadó által kiemelt átkelőhely is vizsgálva volt. A szakmai álláspont szerint ezen a szakaszon, a forgalmi átalakításoknak köszönhetően zebra létesítésére nem lesz szükség, más megoldással lesz segítve a gyalogosok biztonságos átkelése.
A tavalyi részvételi költségvetésben nyertes Eső-és napvédett buszmegállók című ötlet megvalósításáról jelenleg is zajlanak a tárgyalások. Az egyik kiemelt helyszín az ötletbeadó által is említett Mátyás téri utasváró, ezért az ötletet nem tudjuk befogadni. A tavalyi nyertes ötlet megvalósítása ezen az oldalon követhető: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/reszveteli-koltsegvetes/nyertes-otletek-kovetese/terv/eso-es-napvedett-buszmegallok-epitese/

To top